Cik Puan Daun

  • 13
Lagi poster di http://blog.zulkhas.com

Terlalu banyak yang hendak di tulis.
Inside skoop di Ika (pengapit kepada pengapit)
Pengapit yang setia (terlalu besar jasa tak terbalas rasanya)- Si Manis Madu yang belum terusik
Pengapit kepada semua pengapit a.k.a Jurufoto bersiar-layar - Sal ( nanti kita jumpa dan ber emosi sama-sama)

Owh! Aku penuh dengan emosi. Terima kasih kepada semua yang sudi hadir. Akan menulis tribute untuk majlis ini.

13 comments:

amyz! said...

I'm so happy for you. Sooo Happy for you.. :-)

regrets one thing.
I can't hug and kis you. :'(

*hugs&kisses*

rosevsky said...

Syura,

Kak happy gak untuk Daun dan Neslo..apa yang paling akak ingat pasal Neslo ialah
: hmm..bertarung dalam lumpur. dan kumpulan kita menang kan!!!

fusarium solani said...

salam,

lama saya menghilang,,, tahu -tahu cik daun kita sudah jadi puan daun!
tahniah! maaflah tak hadir sebab tak tak tahu.

tasikmerah said...

selamat menempuh alam rumahtangga.... moga kalian bahagia...

Princess Liyana said...

Cik Puan Daun:)
congratulations sis!smoga bahagia hingga ke anak cucu:)

neo said...

Tahniah ! Sorry x dpt dtg.. ada urusan yg x dpt dielakkan...

fareesha79 said...

Syura, congrate... aku still ok lg. Aku kalau tak de apa2, Insha-Allah akan dtg ke kenduri kwn2. Sampai sekarang aku masih teringat2 kat ayam goreng tepung tu. Time aku ambik tu tgh panas... Yum! Yum!
Lepas ini akan ada entry Dilema seorang isteri pulak ke? heeeeeheee.

tuan tanah said...

Salam Cik Puan Daun,

Tahniah. Semoga berbahagia dan diberkati Allah ke akhir hayat, dunia & akhirat.

hata said...

Puan Daun,
tahniah, thanks juga atas jemputan. apsal gambar tu separuh ajer mukanya, partner mana?

La Ujie 'da Brutalie said...

patut la aku ckp aku pernah nampak ko..sbb aku pernah baca blog ko nih..huhu..

yang benar,
Your consultant - Ujie
http://www.ujie.com

Taf Teh said...

Hai Puan Daun...

cik puan daun said...

amyz: tq bebehh.. thanks datang tau.. hepi selalu k?

kak ros: terima kasih kak.. eheheh.. mahal tu kenangannyaa.. :P

alif: Terima kasih.. maaf tak sempat nak jemput semua.. sempat jemput daripada blog dan forum jer.. takper.. nanti2 kita jumpa ek?

tasik, princess liyana, : ameenn... tq bebeh.. muahsss

neo: no problem.. :)

huda: takkan ada entri tentang dilema seorang isteri.. that's private sangat seeyyy.. share dengan Nuar aje.. ;)

Ainun: terima kasih.. kad ucapan selamat dah sampai.. cantik sangat.. tapi pos malaysia dengki.. dia bukak tau.. agaknya sebab ada bonjol2.. tq sangat2! love it!

hata: itu gambar artistik.. ehehe.. gambar penuh akan ada later.. :)

ujie: alaaaaaa.. rupa2nya ko baca blog aku.. ahahaha.. patut laa.. thanks bebeh..

taf teh: hai taf teh.. :P

pearl said...

tahniah.. daun. Hehe...terkejut akak masa jumpa daun kat depan ofis akak haritu, bila2 masa jalan lagi jemputlah singgah.
Gambar sekerat tu cunlah... kay take care...

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!