Status Gangguan Tekstual - Macam Goreng Pisang Panas!!

  • 2
Pada sesiapa yang book GT dengan aku, aku dah asingkan untuk korang (tasikmerah & fareesha79).

Ada sebuah lagi GT yang aku reservekan untuk -faiziq-. Emailkan details yach, kalau berminat. Jika tidak, aku kan let go. Dengar khabar ramai yang cari, tapi tak dapat. Sebab kebanyakan bloga yang jual dan habis stok!

2 buah untuk personal keepsake. Ahh! aku terlalu sentimental.

2 comments:

tasikmerah said...

tq daun.. ko tak payah simpan.. ko fotostet cukup.. ahaks..

cik daun said...

tasik.. aku x suka fotostat kopi.. ehehehe.. kejiss.. :P

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!