Dilema seorang bakal pengantin - Sindrom minit terakhir

  • 4
Adakah otak mempermainkan aku bila aku rasa, waktu berjalan lebih cepat daripada biasa?

Aku rasa baru isnin, sedar tak sedar dah hari Jumaat.

Dan banyak bende yang aku perlu fikir dan buat.

Ini namanya sindrom minit terakhir. Bila ada seribu kerja dengan waktu yang terhad.

4 comments:

tasikmerah said...

ade sebulan lebih lagikan??... sempat ler... kalau takut tak sempat jugak... sila naikkan tiang pelamin dari sekarang..

AhsueZ said...

sindrom minit terakhir atau sindrom keterujaan nak kahwin yang melampau?

heh..

mana kad daaa?

madulebah said...

memang. aku pun rasa masa itu berlalu dengan begitu pantas sekali..

huk huk huk

cik daun said...

tasik: terasa macam cepat sangat berlalu tauuu.. :P

ahsuezz.. rasanya macam nak tangguh.. tapi kalau dok tangguh mcm mana nak settle kan? :P

madu: jadi ini bukan sindrom pengantin... sindrom semua orang.. ehehehe

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!