Paling bahagia kerana paling tidak cerewet

  • 7
Aku nak ingatkan diri aku.

"Dont fuss on the little thing"

Ok ok.. sekarang sambung baca "Menjadi Wanita Paling Bahagia" dari Aidh Al'qarni.

7 comments:

tasikmerah said...

menjadi manusia cerewet ni menyusahkan orang lain dan menyusahkan diri sendiri....kan?

aku bercakap depan cermin...

Taf Teh said...

Ya... cerewet2 ni amalan manusia purba...

mangosteenskin said...

terpaksa akui walau pahit. makhluk yg lebih cerewet itu adalah wanita. jika jenis yg tidak cerewet pada hal2 biasa, ia akan cerewet pulak dalam hal2 yg lain. kalau tidak cerewet dlm hal besar, cerewet pula dlm hal kecil2.

cerewet itu tertanam dalam genetik perempuan, sama seperti penjelasan sains yg mengatakan merokok itu "genetik". lebih ramai lelaki yg merokok berbanding perempuan kan?

Tok Rimau said...

Look at the BIG picture. We all gonna die. Why fuss?

angah said...

orang lain a.k.a makcik, sepupu, dan yang seangkatan dengannya akan lebih2 fussy dari empunya diri..

Masa aku hadapi keadaan tu aku cuma praktikkan angguk2 jer... cadangan dan komplen mereka aku tongsampahkan muahahahha

It's my big day why sebuk2 right?

amyz! said...

Aku pernah deal dengan orang cerewet. Pening kepala weh~

*orang cerewet - boss.
Haha.

Princess Liyana said...

bagus jadi org tak cerewet ni:)

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!