Milkshake itu hati aku

  • 6
Hati aku yang kau ragut kelmarin
di blender dengan krim putar
Kau minum mcm milkshake

Sendawa kenyang kau tu

Nak aku jawab Yarhamkillah?

6 comments:

sinaganaga said...

Wow! Hebatnya Nuar. Wow!

.

.

.

Belum apa-apa dah jadi milkshake. Wow!

tasikmerah said...

diragut sakit ke diragut bahagia??...

hati seorg perempuan mmg dh lali dgn bandage...

books4sale said...

sian nuar, dia bukan species jantan yg akan blender2kan hati wanita pujaan dia. masa akan dtg x taulah hahaha.nuar cuma species perasan bagus tuhpun tahap harmless.

zizie ali said...

ya, kalau dia ucap alhamdulillah.

cik daun said...

Naga: alamak.. ini bukan pasal nuar laa.. ehehehe

tasik merah: diragut sakit.. sebab tu kena bandage.. pompuan kena lalikan diri dengan kesakitan jiwa sebegitu.. ahaha.. tapi aku tak bias.. setengah2 lelaki pun kena gitu gaks..

ika: wooooo!!! bela nuar!! ahahaha.. awakkk, tengok la tu.. ika sokong awak.. tapi lepas lambung tinggi.. hempas plak kat lantai.. ehehehe.. biasa la tuh.. :P

zizie: kena la tenangkan jiwa sambil jawab.. Yarhamkillah...

amyz! said...

Macam milkshake?
Aku tak sanggup nak bayangkan hati ko kena blander. Apatah lagi kena minum macam milkshake.

Macam menggerikan je. Haha.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!