• 4
Mana penyapu lidi aku letak belakang pintu haritu?

4 comments:

books4sale said...

which penyapu lidi?

bukan kat dapur kah??? or hujung living roomkah????

aku tak pernah nampak the existence of it.

or maybe belakang meja tepi pintu rumah?

Taf Teh said...

Penyapu? Kau nak rembat siapa ni...

tasikmerah said...

ni mesti kes nak hambat lipas tok rimau..

cik daun said...

ika: rumah kita mana ada penyapu lidi.. penyapu pun belum tentu ada lagi.. ahahah.. penyapu untuk ini rumah la..

taf teh: gua nak rembat diri gua.. ahaha.. nak sapu sawang blog ni lar.. eheheh

tasik: tak suka lipas.. tapi terpaksa la suka itu buku lipas.. ahahaha

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!