• 2
Kesihatan itu Subjektif

Booth Wira Bukit Pesta Buku 08. Selepas memborong Soneta Pohon Ginkgo, Rumah Misteri, Antologi 9! dan Antologi 12!, semestinya ambil peluang berbual barang tiga ayat dengan A Samad Said.

Aku: Apa khabar Pak Samad?
ASS: Sihat. *senyum*
Aku: Alhamdulillah
ASS: Nampaknya kamu lagi sihat (Sambil sign buku Soneta Pohon Ginkgo).
Aku: Saya memang sentiasa sihat. Ahahahaha! *Ampeh!*

Aku gelak besar dan terima kasih atas kenangan yang pastinya aku akan sentiasa reminis di waktu depan.

2 comments:

books4sale said...

ha ha ha pak samad pun tau kau sihat weih!

pearl said...

akak memang nak cari cerpen antologi 12 dan 9 tu siap kawan2 akak pesan lagi tapi tak jumpa kat gerai mana... nak beli online kat ujana ilmu tak menyempat2 lagi... terbuka lambat blog daun ni kalau tak mesti akak terus tanya huhuhu

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!