• 4
Bila Ika tengok list makanan halal yang aku lantak di Singapura.

"Ko lebih Singapura daripada Singapura" keji Ika.

Ahahaha. Itu lah kelebihan pelancong. Boleh jakun tanpa diskriminasi.

4 comments:

AhsueZ said...

aku nak pergi Singapura. dengan Samurai. nanti.

banyak je tempat makan halal kat sana. tak de masalah, kan? mahu carik atau tak je.

p/s. nanti email kat aku list tempat makanan halal kat Singapura tu. heh.

cik daun said...

ah suez.. list tu kat entry kat bawah ni.. 1st Feb nyer entry.. :)

amyz! said...

nanti list tu aku nak print. dekat je johor ngan singapore. next2 month, ntah2 aku dah ke sana. hahaha.

barb michelen said...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!