• 9
Rok lengging.

Tak cukup kena tegur over masa tercalon final Juara Lagu 07. Faizal Tahir tak cukup ajar. Beberapa tahun jadi budak nasyid tak cukup utk buat Faizal Tahir disen. Nasyid tu baju yang dia dah buang masa masuk OIAM. Macam yang dia buka masa konsert 8tv. Memaki aku dengan ika dalam YM masa Faizal Tahir melengging sambil nyanyi lagu jerit2nya.

Tau-tau hari Rabu keluar kenyataan maaf dengan tindak-tanduknya. Nampaknya berserhana bukan dalam kamus Faizal Tahir. Wa respek lu punya rock. Tapi berlengging masa live show?? Lu mmg tak tau respek orang brother. And wa rasa mmg intentional sebab lu dah siap-siap cap lambang superman didada lu. Yulks!

Apa-apa pun cuma kena buat khidmat masyarakat aje pun.. Tolong-tolong orang sambil buat muka simpati dah boleh menebus perbuatan lu. Lenkali nak bukak-bukak baju biar depan bini lu aje. Wa tak hadap laa. Belajar la dari kesilapan-kesilapan lu.

Apa-apa pun. Jgn ikutkan kepala rok lu aje. Peace.

9 comments:

cikscarlet said...

mencik tol tgk gelagat dia kan...baru masuk juara lagu( blom menang pun) dah tunjuk lagak...pirahhhhhhh

Anonymous said...

ahahah aku baca news tuh on utusan and teringatkan kau tuari jerit2 hysterical (ican imagine) on ym and yeah, cam real jer muka kesian tuh hahahaa.

-ex-roomie-

madulebah said...

Aku kesian ngan parents dia beb..

amyz! said...

Yurk!!!
Nasib baik aku tak tengok. Sure aku msg2 ko dan keji2 dia. Yurk!

Tok Rimau said...

It was just a publicity stunt to force bloggers to blog about him.

ayobkelubi said...

tok : yer ker?. pergghh!

daun : nasib baik dia tak gigit kepala kelawar!.

honestly, aku rasa mamat tu belum cukup untuk rock lagik. rock apa tajuk lagi kasih tercipta.haiayaaaah!

samurai said...

Berlengging ke? Aku tgk dlm Melodi nampak mcm dia pakai dua lapis baju.

spyz de rockkangkang said...

garis yg memisahkan 'berani' dgn 'bodoh' itu sangat nipis..

dan clearly dia masuk garisan 'bodoh'...

Anonymous said...

urm. berlengging tu membuka aurat ke? tak kan?

why such anger?

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!