• 4
Of Death and Food(court)?
 
Heath Ledger death was so shocking. Rasa macam baru aje tgk '10 Thing I hate about you'.
 
Love his accent.
 
Semalam makan Briyani Ayam Restoren Zamzam. Lapar sangat sebab lunch yang tak best kat foodcourt?? Banquet di Vivo City. Aku tak suka sangat foodcourt sebab aku boleh jadi annoyingly indecisive when come to eating in foodcourt. Lima round pon belum tentu buat aku pilih makanan yang aku nak. And finally end up with something that I dont want.
 
Aku siap tapau murtabak sardin lagi. Sangat besarnya dan sangat sedap tapi aku x dapat nak habiskan pon.
 
Hari ini aku makan di Ramen Ten restaurant. The food was ok. Nanti aku listkan tempat makanan halal di Singapura yang aku pergi.
 
Oh.. the training is doing good. Harap aku lulus aa. Ahahahaa

4 comments:

madulebah said...

Food court memang x best terutama sekali food court kat pejabat aku ini..

eh babe, aci tak kalau gwe mau jugak magnet2 peti ais tuh.. gwe mau 2.. nanti gwe bayar u..

Anonymous said...

Alhamdulillah, dapat gak jumpa syura malam tadi & yg penting dpt makan AYAM PENYET!!!

Anonymous said...

2 tahun and seems like many more foreign things are sprouting up everywhere. the lil island is growing so fast, everyday.

and yeay! kau ikut gak ckp aku gi arab st! berbaloi kan!

-ex-roomie-

ayobkelubi said...

ohooo,ko pergi singapore amik exam ya?. selamat maju jaya then!.

boleh lah nanti citer sama aku pasal uniknyaaa singapura ya?.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!