• 5
Of Birthday dan Bende lain

Naga sedang memperaga Ipod Shuffle hadiah daripada Saharil. Memang nampak bergaya la. Lagak Naga seperti orang tua yang hip & happening. En Awak pun membelek-belek. Ipod. Bkn Naga.

"Ko mintak la hadiah birthday dari Daun" Naga. Pada En Awak.

"Tak boleh. Dah dapat bende lain" En Awak bisik tersipu-sipu.

"Ko ni. Cakap merapu-rapu la. Buat aku fikir bukan-bukan" Naga. Otak naga penuh dengan pallet kaler biru.

"Aahahahahah"

Aku bagi kasut. Bukan bende lain yang berpallet biru.

p/s: Awak.. Selamat Hari Lahir ke-29. Kite bukan tak sayang. Cuma malas nak jiwang-jiwang. :)

Kalau pk kotor.. Otak itu kaler biru ke kuning? Deng. Aku tak tau yang mana satu. Masa aku menulis kat atas ni, aku berfikir dalam bahasa inggeris kots. (Blue Film)

5 comments:

Tok Rimau said...

Dia orang muda terperangkap dalam housing tua. ha ha ha.

madulebah said...

Ha ha ha.. Naga tu contoh terbaik perumpaan kepada lelaki yang berumur 40-an.

Nuar, pastikan ko tak hilangkan lagi kasut, jam tangan, telefon dan lain-lain.

amyz! said...

Boleh aku wish birthday Nuar kat sini?

Happy Birthday Nuar. :)

sinaganaga said...

Daun,
Tok Rimau orang tua yang baru nak belajar jadi muda.
Eeeeiiiiuuuuuoooo!

Nuar,
Hidup budak-budak hostel!
Happy birthday, dude.

Tok Rimau said...

Naga,
Biar lambat asal selamat.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!