• 7
Nafsu Cinta
buat
Hitam
dan
Putih
jadi
Kelabu

Harbourfront, SG.
230108 - 3.07 pm

7 comments:

Taf Teh said...

Selamat Bersingapoya...

kaezrin said...

sila bwk balik fridge magnet utk aku and selai baju tshirt singapore yg murah2 utk jaz and efi aku byr nanti balik..jaz beli size L..and efi 3 yrs old...buleh?>>?? or else just fridge magnet utk aku..itu denda sbb ko pergi tanpa bagitau aku..wakakakakkaakaka

amyz! said...

Kelabu?

Kota Sg kelabu mcm Kota London? hik hik hik.

Tok Rimau said...

Kangen sama mas?

madulebah said...

bila berada di Singapura
entrynya
berlainan gaya
jiwa-jiwa aku rasa
mungkin kerana berjauhan dengan si dia?
ahahaha

cik daun said...

taff : berpoya di singapore sendiri2 x berapa best.. tapi mencabar gaks laa.. ahehehe

elin: yo lah.. tshirt wa tak janji.. magnet2 tu senang sket nak cari

amyz: kota london lagi kelabu..

tok: ini tak ada kaitan dengan kang mas..

nida: woo.. sama seperti diatas.. tapi berjauhan kadang-kadang ni mmg buat jiwang sket.. entri diatas xde kaitan dengan mas nuar..

KodeeXII said...

salam...

sib baik ko.. kalau zaman dolu dolu.. mau aku kirim jaket kulit punk kat ko... teringat aku.. turun singapore semata mata nak carik jaket kulit zaman zaman remaja dolu.. hahaahha... gi naik ketapi balik same day tuh.. hahahah... poyo sungguh..

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!