• 5
Mata aku mengantuk sangat masa kelas pagi. Nasib la ada geng thai yang fun make my horrible lunch worth while..
 
Grilled chicken was ok. But the mashed potatoes was terrible. It dry and taste like swallowing a spoonful of starch. Nina can make better mashed potatoes.
 
Semua orang bersetuju dgn ampehnya chicken grill dia. Maknanya, tekak aku tak la memilih sangat.
 
But Fig & Olive's soup of the day was superb. The best I've tasted in years.
 
 
 
Malam ini.. nak jalan mana??

5 comments:

Anonymous said...

jalan2 orchard road?

arab street? pergi night safari?kan ada hotel hop gituh.
tanya kak zee.

aku hopeless meronda2 pulauku itu haha.

cik daun said...

semalam aku dah pi tgk Merlion.. Mlm ni nak pi area mana yang senang gi daripada harbourfront.. eheheheh

Anonymous said...

fyi.

aku tak sampai lagi ke harbourfront. sampai sekali jer sebelum dia fully develop hahahahaaha.

merlion tuhhh tak jauh ah tuh dari bugis, arab street dan sebagainya. tempat makan lau pa sat kat raffles place is not bad as well.

cik daun said...

nanti gua pi laa.. pi sorang2 pon bohring.. ahahaha

mengantukk la hariniiii

amyz! said...

Ko shopping tak????

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!