• 3
Di kota Singa Air
Datang membawa sekeping hati
Pulang mengendong seluruh keluarga
 
Changi Airport, 270108
 
p/s: Kak Zee, terima kasih atas layanan yang lebih dari kelas pertama. Rasa macam ada keluarga kedua di Singapura. Kite masih belum balik kg lagi untuk sampaikan salam dari famili Sg & Kak Zee. Akan balik minggu ini. Muahhssss.. Dah rindu dengan Faiz, Nenek dan Makcik. Eheheeh

3 comments:

nonah said...

kenapa singa air dan bukan kota singa? or pulausinga? since pura means pulau, kalau tak silap aku.

apa2 pun. i like it!

kak zee said...

Alahai layanan yg tak semana di kata kelas pertama, buat kak zee malu je... anyway alhamdulillah syura gembira berada di kalangan family kak zee. keluarga di sini juga amat suka dgn syura yg kecoh! ahakz...

KodeeXII said...

salam

syura yang kecoh?!!?? ya ker syura kecoh... ko kecoh ker syura.. hahahaah... hmmmm.. lama gila tak turun singapore ek... apa ghupa orchard road sekarang ek... bila ek last aku turun singapore... hmmm.. masa tuh zaman zaman singapore swing wujud lagi..... perrrghhhh.. lama gila...

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!