• 4
Dear Amyz,

Jom jalan-jalan Singapore. Aku extend aku nyer stay kat sana. Might check in kat mana-mana B&B sana for 2 nites. Buat aje la day trips

Tak ada duit pon nak berperangai keji.. ahahaha.. I wish Ika kat Singapore.. Sbb gua rindu dia yang amat.. *Toot*. orrr ..

Kawan aku mengeji aku. Lepas ni sure leh nyanyi sambil siram pokok keladi aku.. Uniknyaa.. Uniknyaa.. Singapura.. Ahahahaha

* edited kerana wa sayang lu.. wa tambah2 lagi dengan rasa rindu.. ahahaha

4 comments:

Anonymous said...

nak claim budi pun agak2lah sikit,time aku kat rumah satu hal gak hahahha.
aku balik karang kau tak mai sg jalan2, aku siram sama air panas jer!

amyz! said...

daun, aku survey dulu, ada lagi atau tidak day trip pass tu lagi. kat website aku cari tak ada. kena call sana. huhuhu.

Anonymous said...

day trip pass to sg dah lama takde. kena ada passport gak like normal.

Tok Rimau said...

Nak ikut.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!