• 8
"THIS IS STUPID!!! KITE NAK BALIK!!!!"

Sms berhuruf kapital aku hantar. Kelas mengatasi stress dan konflik ketiga yang aku hadiri nampaknya tak beri sebarang kesan pada aku. Berapa banyak kelas stress yang aku patut pegi?

Bukan mengurangkan stress. Tambah stress ada.

Kite tak nak pegi kursus kawin dah!!!!!. Aku pada En, Awak.

Tapi kalau tak ada sijil kursus kawin. Macam mana nak kawin???. En. Awak. Dalam hati.

8 comments:

AhsueZ said...

daun. sebelum kau pergi kursus bersalin, memang kena pergi kursus kahwin dulu.

nama kau ada dalam entry baru aku. ah ha! check it out!

madulebah said...

..dan aku terkejut bila dapat called, dengar suara sedu sedan di sebelah sana..

he he he...

Tok Rimau said...

Angkat tangan. Tanya soklan. Manipulate presenter ke topik yg lebih menarik.

Munakahat misalnya.

Don't let the situation control u. U control the situation.

sinaganaga said...

Angat tangan. Tanya soalan. Apa hal?

samurai said...

Angkat tangan. Tanya soalan.

Apa yang boleh jadik stress dlm kursus kahwin?

Presenter gatal ke?

Menarik tu.

KodeeXII said...

salam

aik.. kursus kahwin pun leh stress ker? alaaa... layan jer.. 2 ari jer kursus tu.. pas tuh tak payah amik lagi dah...

kouchan143 said...

Salam

Kursus kawin stress ker? Tak pernah pergi tapi teringin nak pergi...

*eh, bkn kalu xpergi xbuleh kawen?*

Secara mantiknya di sini...teringin nak kawin?
*terbiol sendiri lepas tulis comment*

13may said...

Angkat tangan. Tanya soalan. Dah ok ker?

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!