• 2


Maskara V

Lambat asalkan Selamat buat posting.

Ini bukan alasan untuk malas tulis entri.

Cumanya..

Maskara tak dpt digambarkan oleh kata-kata.

Baca mereka:

1. Nida kata maskara setaraf kelab malam.

2. Pink platun meraikan malam perempuam-perempuan

3. Hot Fadz kata ada something dalam karya aku.

4. Ada ke patut Lutfi kata Naga yang anjurkan maskara V? Ahahahaa. Belasah dia amyz.

5. Wowww.. nama penuh aku masuk paper!!

6. Ulasan cincai oleh Utusan.

7. Ulasan maskara dari Naga

8. Gambar cantik dari Norsalina yang katanya terketar-ketar malam tu.

9. Gambar dari Lan Rasso yang tak ada kimia dengan adik aku.

10. Gambar Khalid yang di puji Jimadishah.

2 comments:

amyz! said...

Takpe. Ikutkan memang Sol-Jah punya program. Tapi utk Maskara 5, sub-cons kepada aku. Hahaha. Macam sub-kontraktor kelas B kepada kontraktor kelas A. Selalunya kontraktor kelas A dapat nama, walaupun sub-cons dia yang kerja macam nak mati.

Hahahahahahahaha.

KodeeXII said...

hahaha.. utusan nyer coverage agak menyedihkan.... dia terbatuk kat tangga opis kot.. hahahah...

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!