• 7

Maskara 5 - Malam Perempuan-perempuan
1 Dis 2007 - 8 mlm
Rumah Pena
Yang bukan perempuan juga di jemput hadir.

7 comments:

KodeeXII said...

huhuuuu.. aku nak singgah la... kat mana nih? aku bawak kenit kenit sekali laa.. heheh..

cik daun said...

kat rumah Pena. dia kat area2 dwan bahasa ni.. Tupai-tupai tau dak?

Anonymous said...

selamat berpuisi ye..aku skang dah x mampu nk join korang cam dolu-dolu...:(

hana

Tok Rimau said...

I'll be there as your groupie.

Go daun!

Raden Galoh said...

Jangan lupa wakilkan akak ye Daun...

hata said...

nak itut!!!

KodeeXII said...

salam

hahak.. eden torlupo la pulok.. lain kali eden cubo laei...

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!