• 4
Eh! Encik Awak beratur untuk dapatkan Chocolate Indulgence & Rasberry Cheesecake dari Secret Recipe.

Agaknya birthday cake in advance kots.

Thanks awak.

p/s: Rupa-rupanya Nida pon beratur sampai sakit-sakit pinggang untuk dapatkan Mango Delight. 1/2 price bebbbbb. Ye lah.. Buy one free one. Samala tuh.

4 comments:

amyz! said...

Hahaha. Aku pun beli. Tapi aku mintak kawan pergi belikan. Lagiiii kejiiiii.. Hahaha.

madulebah said...

Amyz, ko memang keji.

Konon-konon mengantuk dan sakit perut, tapi rupa-rupanya pergi Alamanda juga time rehat

KodeeXII said...

salam..

mmmmmmm..shedapppnyerrrrrrr... aku pun nak gak la.. tapi esok la.. hehehe

cik daun said...

amyz: ahahaha.. sangat keji.. and berlagak plak tuh.. :P sabo jer la

nida: ahahaha.. kalau ada option mudah.. sapa nak buat bende susah.. kecuali terpaksa..

kodee: tau la sok birthday ko.. dua hari lepas tu birthday aku plak.. ehehehehe

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!