• 5
Blueberry Cheesecake



Halwa mata untuk korang tgk2 la dulu.. sementara Nida and Amyz makan..

5 comments:

amyz! said...

Nyumm.. nyum... aku suka cheese cake. tau-tau je Daun kegemaran aku.. hahaha.

madulebah said...

aku suka.... aku suka blueberry.. suka sangat..

tapi aku sedih.. 1/4 bahagian yang aku tapau tu mencair dalam kereta..

huk.. huk..

salina said...

aii...tempat simpan barang2 mentah ni takde bahagian ker...wahahaha :p

amyz! said...

Okeh. Selepas makan cheese cake ini pada hari sabtu nan lalu. Ini ada satu testimoni.

Testimoni untuk Cheese Cake Cik Daun. (boleh letak dalam bio Cheese Cake ini, kalau berjaya dipasarkan kelak. Haha.)

Tiba-tiba saya rasa bangga kerana mempunyai kawan pandai buat Cheese Cake.

Saya bukan puji kerana Cik Daun kawan saya, tetapi cheese cake ini saya akui setanding resipi-rahsia! Lebih smooth dan nyum nyum.

sinaganaga said...

ko patut cuba zabaglione cake. cari di 'empress cafe'.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!