• 3
Aku bukannya nak cuti sangat.

Cuma..

Ofis aku tutup dari krismas sampai ke new year.

Semua orang dipaksa CUTI!!!

Cepotoh-potoh* betul.

* bermaksud bodoh dalam kamus isi rumah aku

3 comments:

nuhfas79 said...

kalau raya aidilfitri macam tu, seronok jugak...ini time christmas and new year... tak patut betulla...

amyz! said...

HAHAHAHA. Aku sukaaaaa cepotoh-potoh tuuu.. Hahahaha.

KodeeXII said...

salammm...

hahahah.. aku cuti dari raya aji sampai hujung tahun.... hahhahah.. tapi on standby... hampeh jugak.. hahaha...bebudak hp sales siap tak angkat phone tuh masa cuti... pun hampeh gak...

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!