• 9
Kesilapan terbesar lelaki adalah tak sanggup nak berbelanja untuk perempuan.

9 comments:

WHX3691 said...

Do you ever ask him why ?

sinaganaga said...

Ni kenen cik Nestapa juga ke?
Muerekekekekeke...

kemat said...

kesilapan terbesar perempuan bila berbelanja besar tanpa menyedari poket pasangannya dah kosong tidak berisi...

amyz! said...

naga : apa sebut2 cik nestapa ni? sentap aku! :-p

kalau sikit pun tak boleh nak belanja, nak keluar belanja kahwin apatah lagi. ye tak? :)

madulebah said...

apa salahnya melabur sedikit pada sesuatu yang kita suka dan inginkan kemudian hari..

kalau x cuba melabur mana nak tahu untung atau ruginya..

cik daun said...

whx: Understanding is a different issue. Kalau nak dapatkan sorang perempuan, at least kena willing to pay bila mkn or tgk wayang. Kalau kedekut sangat, jangan merasa la nak dpt awek. Kalau dah dpt as awek, baru la leh nak mengunderstanding bagai. Burger nak dikongsi pon tak apa.

naga: ko ni out of topik

kemat: ramai lelaki sentap dengan pernyataan aku. Mebi aku patut elaborate. Next entry la. Ehehehe. Kalau duit tu tak ada. Macam mana perempuan nak berbelanja. :P

amyz: ahahaha. setuju

nida: point well taken. ahaha. sangat bernas sekali.

Anonymous said...

well lelaki nieh bukan tak mahu berbelanja untuk perempuan, cuma dorang nieh lebih mudah keluar duit untuk perempuan2 yg jenis kikis duit ha ha ha ha.

kalau perempuan yang baik2 nieh,selalu sangat they hold their pockets tight than spending on someone worth spending.

itupun satu kesilapan lelaki :)

-ex-roomie-

Tok Rimau said...

Semuanya economic. ROI.

Jika dah dapat buat apa nak invest lagi? So, wanita-wanita yg Tok cintai, pandai-pandailah jual mahal.

KodeeXII said...

hahaha.. be careful with what you wish.. kang dia sanggup belanja sumer perempuan kang... sendiri susah.. hehehe..

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!