• 5
Kalau bukan rezeki. Dah masuk dalam account pon boleh keluar for some other reason.

Hati aku gembira. Jiwa rasa best. Aku dah buang garian di leher yang membelengu.

Kalau sesuatu tu bukan jiwa kita. Bukan jua.

Aku ni hidup mahukan ketenangan. Bukan dikejar komitmen yang membelengu jiwa, meresahkan perasaan.

Aku tak sedih. Cuma nak look forward to a happier life. With friends and family.

5 comments:

Anonymous said...

yeahhh that's the way :)

orang selalu cakap dengan aku, don't rush. meh aku quote balik kat kau, don't rush next time HE HE HE.

sinaganaga said...

kau pakai gari kat leher?

amyz! said...

hahaha. naga keji.

ada rezeki lain. mana tahu, ye tak? ;-)

madulebah said...

mungkin aku perlu gadai set meja makan untuk dapatkan handphone baru?

cik daun said...

anony: Mmg dont rush. Mgkn tekniknya adalah utk rush ppl. ehehehe

naga: itu cuma perumpamaan lar. Tak seni langsung ko nih.

amyz: yach. eheheh

nida: ahahaha. mgkn jugak.. pengorbanan yang perlu kau lakukan.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!