• 12
Malam tadi aku menangis la plak.
Masih lagi tak pasti adakah jalan yang aku amik ni betul atau tidak.

12 comments:

nuhfas79 said...

jalan terbaik, solat istiharah..mudah2an tenang jiwa, aman bahagia

amyz! said...

Kau tahu, kalo kau nangis, aku pun nangis sama. Kan? Huhu. Jgn nangis. Aku tak bleh aaa.. Nanti aku nangis sekali~ Huhuhuhu..

Aqil Dot Com said...

tgh2 tunang nih biasa ah...
byk cabarannya....
yang penting terima seadanya...
maaf-memaaflah sesama tunang..
:)

madulebah said...

Babeh, sudah jangan dok nangis2.

Ada hikmah di sebalik semua yang terjadi tu tau

cik daun said...

nuhfas: thanks bebeh..

amyz: kawan menangis susah nak cari.. thanks sayang

aqil: dah silap paham ni.. bkn gaduh dengan tunang aku lar.. ni bkn pasal dia.. ehehehe.. nangis aje pasal tunang.. takder masa sungguh.. :P

nida: hikmahnyaa.. ada hikmahnyaa...

ezham said...

daun nangis?

uhuks...

ayobkelubi said...

weh,angin ribut salji musim sejuk portsmouth ko boleh redah takkan ini tak bleh beb?.

u gotta be strong girl!,come on!.

cik daun said...

ayob: Thanks a lot.. chaiyo!!!!!

WHX3691 said...

Cobaaaan ...

(semasa duduk atas kubur askar Jepun)
P.Ramlee, Aziz and Sudin - Pendekar Bujang Lapuk

ma said...

We may lose our focus
there's just too many words
we're never meant to learn

Move around your bedroom
cursing the naked sky
you should be here tonight
but you stay alone
and cry...

There's something missing
you never feel it but you
you're gonna feel it when it's gone

sinaganaga said...

Ni yang malas aku aku ni - sehari je aku tak YM via MEEBO dengan kau - kau dah nangis.

napang said...

cik daun,

aku rasa nie dah version ketiga kau... aku thu dr ko kat UK lagi...

aku pasti ko lah paling tabah menghadapi... aku yakin kau mampu...

begitulah kehidupan

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!