Tart Nenas Raya

  • 3


Mungkin dah lambat sket. Tapi worth promoting. Tart Nenas bentuk tradisional.
Untuk tempahan: cikdaun@yahoo.com

3 comments:

Anonymous said...

dengki.

aku nak tart traditional jugak!

nuhfas79 said...

aku ada nampak org buat tat masuk dalam cup kertas... kreatif sungguh

Rhapsody said...

cikdaun! saya tak tau pun itu tat tradisional. nampak menarik. nak order satu tapi tak tau nak pick up kat mana pulak. emm.....

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!