• 10
Ok. Update kedua pada hari ini. Semangat mengupdate tetiba membara pula. Terima sahaja, yach?

Link blog dalam list tu mmg desperately need to be updated. Sangat la kejinya. Takkan itu aje kroni aku? Dah 8 tahun aku blogging!!!

Dan aku perlu lebih rajin membaca buku yang berlambak aku beli tapi baca separuh2 aje. Book mark paper klip yang berbagai bentuk tu pon dah habis. Menandakan aku ada 6 buku (atau lebih. Tak kira yang aku mark guna name card, tag baju dsb) yang aku baca separuh aje. Atau aku patut keluarkan tivi dari bilik aku ni? Alihkan kotak Pink Platun dari meja tivi. Dan letakkan martabat meja tivi tu keasalnya?

Jadi, aku akan membaca di atas katil single aku. Berteman lampu tidur. Dan habiskan timbunan buku yang ada. Kita mulakan dengan *toot*. (Di sensor kerana penulis tu kawan aku)

10 comments:

amyz! said...

YAAACHHHHH!!!

Hahahaha. Membuak2 semangat update. Aku suka dengan semangat itu.

Daun BOLEH!!

nuhfas79 said...

habiskan baca segala buku2 tu

madulebah said...

Daun sekali update memang bersemangat!!

ahaks

Tifani Teh said...

kalau aku cakap TV tak baik untuk minda... amacam?.

ezham said...

aku rasa aku mau buang tivi rumah aku. Aku mula leka dan lalai.

aduhhhh.

Album lagi 3 belum siap.

13may said...

pankreas tu hapa???

Salam...Amyz heret mai sini...

hahha hahha...

oh hi! Amyz ;)

mr. lee said...

pankres anda sangat ajaib? :p

iRAs said...

Selamat berpuasa.. semoga tahun ini akan membawa seribu kebahagiaan. Maaf Zahir Batin

Tok Rimau said...

Rosakkan TV tu. Masa TV aku rosak, aku banyak membaca. Bila TV dah okay. Upgrade dgn Asstro lagi. Sekarang aku yg rosak.

ahmad said...

Yap.Setuju dengan Tok Rimau.Bulan lepas TV di rumah sewa baru dirampas oleh pemiliknya yang baru berkahwin.Sempat juga budak rumah solat tarawih di mesjid dekat rumah.TV baru masuk ke rumah semuanya sudahnya terpaku depan tv menanti rancangan seterusnya.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!