• 2
Its a long weekend. Seharian di One Utama berlari-lari sambil cakap orang putih (macam dalam Explorace). Aku tak FIT langsung. Lagi-bila masuk dalam Celebrity Fitness untuk menemankan team mate aku buat 100 sit up dan berlari 2km. Tak guna punya office management yang mewajibkan kitorang untuk korbankan tidur pada hari Sabtu untuk buat keje gila. Owh. Bitternya. Ini adalah luahan orang yang tak dpt pon cabutan bertuah di Dinner ( Western ) yang tak sedap. Tau la bertemakan Pirates, tapi takkan kita makan macam lanun gaks.

Mungkin tuah aku pada tahun ni dah habis. (Occay.. Ipod , Digital Camera dan cincin. Aku tutup mulut cabul aku sekarang). Silap-silap kena panah petir sbb jadi hamba yang tak bersyukur. Sekurang-kurangnya aku lebih bertuah daripada Keluarga Nabila, Aji dan Arini: Iklan khas. Harini episod terakhir Mutiara Hati 2. Jangan lupa tonton.

Ditangan sebelah lagi. Kegembiraan aku trashing the other team. Bersenamrobik dan kenal dengan team member yang cool sungguh mengujakan. Badan-badan aku masih sakit lagi. Berapa banyak Staminax yang aku makan dari hari Sabtu hingga pagi ini. Kalau dadah, mesti dah overdose. But its a homeopati ( bukan homo.. ahahaha) + biokimia preparation. Takkan dapat keracunan. InsyaAllah.

Ianya adalah perjalanan yang telah menemukan diri aku yang lagi satu. Aku lupa yang aku suka bersenamrobik. Mungkin aku akan cari kelas lepas ini. Pejam mata on the GYM fees (mungkin laaaaa) atau makan aje Herbalife secara konsisten.

Aku dapat Voucher MJ sebanyak RM100. But aku nak jual dengan 20% discount. So RM80 untuk RM100 Voucher. Who up for that? Contact aku: cikdaun@yahoo.com.

There's another half of the weekend that i planned to write about. But the aircond is deng cold, it makes my hand freeze. Later!

2 comments:

ron97 said...

waaa..
daun bersenam!
boleh jadi muka depan Bacaria!
:D

amyz! said...

Waaa...!! Senamrobik?
Lain kali ajak aku wehhhh...!! Aku suka! Aku suka! Hahahaha.

btw, arini mati. Uhuhu. Cerita baru, Taqwa macam best~ Argh! Manjalara pun habis-habis lagi. Kenapa sahara tu tak mati je...?? (emo pulak!)
Hahaha.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!