• 7
Tenfomerrr..

Masa tgh memandu pagi tadi. Teringat yang aku dengan dia dah beli tiket tengok Transformer malam ni.

Yay yay!!!!
Aku nak tengok Octopus Prime.

Tiba tiba . Plop!

Fahrin Ahmad menjelma. Oit oitsss!!!
Optimus Prime laaa..

7 comments:

madulebah said...

ha ha ha

bila teringat Fahrin Ahmad

aku selalu teringat dialog Eja dalam drama yang macam video klip Taiwan tu

"tolong jangan sia-siakan apa yang kita rasa"

ha ha ha.. Sentap je

amyz said...

Aku tak sanggup tgk cerita itu di mana fahrin tersayang menjadi butaa.. ohhhh.. jadikanlah aku penyelamata hatinya.

wahahaha..

Nida, damn! aku pun tersentap jugak.! damn!

cik daun said...

Bila sebut aje fahrin ahmad.. korang dah hilang fokus.. fahrin ahmad bukan fokus entri ni..

ish ish ishhh

salina said...

gua fokus beb!

chi kokoq kokoq!!!

err..fahrin ahmad tu apa?

amyz said...

sebut je nama2 lelaki kacak dan hebat serta hot. gua mmg hilang fokus punya.. lu tau la gua kan..?? hahaha.

Aqil Dot Com said...

amyz patut ah tak fokus kat encik awak.....

kemat said...

kenapa aku tak hilang fokus sebut nama fahrin ahmad..berkali2 sebut pun maintain jer..

ooo..fahrin ahmad..aku ingatkan faridah ahmad tadi.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!