Post It - 1

  • 9

9 comments:

madulebah said...

ahaha.. cutenye post it note ko..

Hari ni aku pakai jacket yang baru dibeli minggu lepas masa girls out session kita..

Dan orang di pejabat tegur-tegur aku sebab aku tak pernah dressing macam ni dulu-dulu..

I need something to feel good, sebab semalam aku dah nangis2.. ahaha..

salina said...

ko nangis semalam nida?

aku pun nangis gak...

...

madulebah said...

Sal, ko nangis tgk sivaji kah??

kemat said...

malas gosok baju maka pakai jubah..oooo aku ingat tak yah pakai apa2 tadi..oooo

Amyz said...

kemat... mentang2 dah kahwin..... hahaha.

sampai skrg aku rasa aku tak cukup alim untuk menyarung jubah. :-|

Aqil Dot Com said...

amyz pakai jubah?
tgh imagine......
ayu...

Tifani Teh said...

assalamualaikum ustazah.


huaaaaaaaaaaa...

amyz! said...

Aqil : hikhikhik... (malu2 kununnnnn..) nyampah!!

hata said...

Cik Daun, cantik post it note tu, pastu nak ucap ribuan terima kasih bantuan semalam, sorry kacau tiba2. Gambar Weblog day ari tu dah uploadkan tapi mana yang balance, nak nengok juga.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!