Gadget

  • 8
Ini namanya rezeki. Alhamdulillah.
 
Ipod Nano & Nikon Coolpix S7
 
Satu gadjet yang aku tak berapa mahukan. Tapi bila dapat syukur amat.
 
Satu lagi yang aku nak sangat. Alhamdulillah.
 
Bila berada di puncak putaran roda. Jangan lupa diri.

8 comments:

amyz! said...

Bestnya Ipod Nano. Kalau ko tak berapa perlukan sangat. Ko tahu mana nak cari aku kan? Hihihi. :-D

Tahniah! ;-)

madulebah said...

Tahniah untuk semua perkara yang baik..

ahaha.. aku tumpang gembira..

Go Daun!! Go!!

jamri said...

Siapa yang hadiahkan tu cik daun yea?

Aqil Dot Com said...

besday kau lambat lagi... anniversary kot?

Manusia Pekasam said...

Salam

Ada masa kita diataih, ada masa kita dibawah. Semua tu ujian Allah nak test tgk kita punya iman.

Masa dok kat ataih tu la nak kena ingat oghang kat bawah no?

Mintak kebenaran nak letak URL awak kat blog saya, TQVM no

http://pekasam.blogspot.com

the kid said...

salam.. ahaks.. pastinyer.. 2 kali ganda la lompat lompat ko tuh.. heheh.. selamat melompat.. woohoooo..

salina said...

jangan lupa khatam manual s7 utk dapatkan gambar yg hensem :)

kaezrin said...

daun aku menci ko...kekekkekekeke

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!