malam malam ku

  • 3
Malam-malam aku kini lebih occupied.
12.45 setiap hari ada ulangan Martha di ntv7

Hantu-hantu tv semalam sure tengok LOTR di Ch9. Free TV rawk!!!
Memang malam-malam aku kini akan lebih occupied.

3 comments:

amyz! said...

occupied tu ape ye daun?

muerekekekekeke..

occupied dengan tv yach? bukan dengan lain? hik hik hik.

Norasiah said...

ekekek dah ada dvd kat rumah pon masih nak tengok tv version. suka tengok iklan...

Mat Jan said...

aku baru nak tanya "occupied" tu apa? amyz dah tanya dulu. kah kah.

(hanya generasi awal GJ yg tahu lawak occupied. kah kah.)

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!