what women want

  • 12
Apa yang perempuan nak?

Duit yang banyak utk beli kasut, baju dan handbag. Ok really, aku rasa rancangan ni je la yang akan menunjukkan perangai-perangai jantan yang tidak disukai. Kalau perasan bagus sangat. OUT!!. Kontrol macho sangat.. OUT!! Berdrama sangat.. OUT!! Konon-konon nak kontrol the game pun OUT! Not traying hard enough.. OUT!! Basically aku tak kisah sangat sapa yang menang sekarang ni. Sebab top three tu adalah antara yang terbaik.

Malam tadi dorang kena bertarung, seriously bertarung dalam gelanggang boxing siot. Beria-ia dorang praktice. Tendang dan tumbuk punching bag tu kuat-kuat. Bila berlawan unrehearsed, mmg tak cun siot. Tak macam tengok Ong Bak, Kill Bill or Kwon Sang-Woo (My Tutor Friend) punya fight scene.

Pernah tengok lelaki bertarung dalam medan silat aje. Sparring. Hensem siak!! ahahaha. Macam lelaki yang pakai baju melayu, lelaki yang pakai pakaian seragam,pon dia turn into mode +hensem.

Eh! apa yang perempuan nak? Lelaki yang sayang dia. Tu je. Untung sungguh kalau ada sorang yang sayang kita.

12 comments:

madulebah said...

ya.. perempuan nak lelaki yang sayang dia..

lain-lain value tu ada pasang surutnya.. boleh dibuang atau ditambah baik..

bayah said...

perempuan nak lelaki yg mampu membuktikan kata-kata sayang yg dilafazkan kepada dia :)

archiq said...

"Untung sungguh kalau ada sorang yang sayang kita."

itu En. Awak da tak sayang ke? hehehe...

spyz said...

ehh..
mcm dialog dlm sepet..

:-)

samurai said...

ehem..carik le satu.

9_bersaudara said...

"perempuan suka perasaannya disentuh..
lelaki suka menyentuh nyentuh..."
mat romeo - Gila Gila bulan nie. hehe

amyz! said...

apa aku nak? aku rasa, aku nak kawen aaa.. ahaha..

madulebah said...

weh amyz!! gersang ke?? hahah

akirasuri said...

ha ha ha saya rasa rancangan tivi tu sangat bongek..ha ha ha..

sinaganaga said...

>>Eh! apa yang perempuan nak? Lelaki yang sayang dia. Tu je. Untung sungguh kalau ada sorang yang sayang kita.

Bohonglah kamu. :)

raden galoh said...

akak setuju! akak setuju!

Anonymous said...

apa yg dok merepek meraban ni?

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!