kipas

  • 4
Bila

aku,

nida

dan

amyz

mengipas

naga.

.
..
...


Ini baru betul-betul kipas susah mati.

Menjelink
- Amyz - Respirasi Sensei

4 comments:

sinaganaga said...

Aku pun pelik. Kipas mewah tu - pada awalnya, kenapa kau orang tak terfikir nak try plug yang lain?

Jutaan terima kasih kepada beb yang berusaha utk angkat kipas tu dan try plug yang lain. Thanks. Again.

madulebah said...

Naga, salahkan lah pihak yang menyediakan vanue..

Ha ha ha.. nampak sangat la dia bukan orang penting yang selalu kena masuk bilik meeting.. kan?

Mujur la tiba-tiba mentol di atas kepala menyala.. kalau tidak masak la orang yang mengipas tu..

amyz! said...

Oh, aku lupa nak ambil gambar kipas mewah dan orang-orang yang mengipas. ada orang kipas diri sendiri bukan kipas sensei yang penat-penat jalan kaki dari mana ntah ke opis penganjur yang mewah tapi kedekut aircon tu.

raden galoh said...

akak dah 'tagged' cikdaun...yey yey...refer ke blog akak tu know about it.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!