Insomnia

  • 7
Insomnia

Insomnia ni menjelakkan siak. Both, the unability to sleep and the SMS show quiz. Aku bencikan rancangan yang pengacaranya melengah-lengahkan masa dengan crap yang tak kelakar langsung. Membodohkan diri. Buat lawak membangangkan orang lain. Pakai wig yang tak perlu langsung. Dan ramai sangat interframers yang tak diperlukan. Too many people to fill in the 2/3 of the screen. What da Fish?!

Din beramboi, please.. you are not that funny and original. Even your nick was from Ujang comic character.Sharifah Shahirah, dont let you be a props for din Beramboi head joke. Maybe you need to do this for supporting your so called celebrity husband.Zul Yahya, I used to like you. But this insomnia make me sick. Go back to acting. This extra airtime hour wont get you nominated as Pelakon Komedi Popular in ABPBH.

Lack of sleep turn me into a monster.

7 comments:

Bukunota said...

try dengar pussy cat doll masa tido. hak hak hak kurrrrrr.. zzzzzzzzzz

raden galoh said...

insomnia ni buat kita lalok je bila siang. kepala terasa melayang-layang...cakap pun mula merapu meraban

samurai said...

huh..nampak sgt show tu tak menceriakan org insomnia.

tujuh86 said...

Show tu patut ditukar nama. "Trauma".

spyz said...

ingatkan aku sorang aje yg tertengok bendaalah ni..
tapi hadiah dia quite besar..

amyz! said...

din beramboi?? aku rela tengok cartoon kat cartoon network. subscribe astro. 24 hours. at least have so many choice daripada insomania tu.. ahahaha.

hafizbar said...

din beramboi the faker... sungguh la tak best.

ujang.... tolong keluar dari pertapaan ko... gunung mana ko bertapa tu???

- hihi luahan usus saya :-s

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!