Oshin

  • 9
Dulu aku tengok Oshin. Sekarang pon tengok Oshin juga.

Aku tak suka bila aku dah hooked dengan satu-satu mini series. But I cant help myself.

Ya Allah, Janganlah aku jadi addicted to Oshin. Semoga aku boleh luangkan pukul 10 - 10.30 malam isnin - rabu kepada acara lain juga. Ameen.

9 comments:

salina said...

aku dh tengok oshin masa first episode hrtu. setengah jalan, aku tidur. :p

Anonymous said...

aku membesar dengan oshin.
aku tengok oshin dengan mak aku. first show. belum diterjermah bahasa melayu time tuh.
aku tengok oshin dengan nenek aku.
few shows later, dah ada dalam bahasa melayu.
aku tengok oshin sendiri.
aku prefer jepun in english subtitles.

aku suka oshin. tapi aku jugak tension dengan kesusahan hidup dia.

Cik Easy said...

along tak suka cerita sedih-sedihabaran melampau sedih giler... tak bagus utk jiwa...ehhehehe baik aku download cinta medik ehehehhehe

saharil said...

kalau ketagihan oshin masih tidak apa. siri itu masih hebat. teringat menonton zaman dahulu2. tapi bukankah episodnya beratus-ratus? kalah bawang putih. ketagihan sampai kena duduk menghadap beratus-ratau jam macam melampau pulak... elok sahaja baca transkrip atau sinopsis sj.

gerberra said...

aku asik tengok cerita 'surirumah terdesak' .lupa dah dgn oshin. mlm ni nak tgk!!

gerberra said...

aku asik tengok cerita 'surirumah terdesak' .lupa dah dgn oshin. mlm ni nak tgk!!

cempakabiru said...

aku sukaaa oshin. tp tulah, takut nnt ia jadi kengkangan utk xtvt yg lain plakk
dulu aku tgk oshin dgn mak, tok n maksu :):)

raden galoh said...

akak pun suka tgk oshin. teringat tgk cerita tu dgn mak petang-petang bila sedih nangis sama-sama...sekarang suka ckp kat anak buah: Ha tgk tu kecik-kecik dah bole harap...tension je anak buah akak!

de5lin said...

bila takde oshin aku nak sgt tgk

bila dah ada aku takut nak tgk... takut ketagih dan O.D

alih2 smlm aku angkat tgn... aku kalah dengan oshin dan aku dh mula nak O.D oshin.... huwaaa.... join amen gak ler!

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!