• 8
Yeah!
 
En Awak, Diman, Mama, Ina, Zeese, Amyz, Nett, Nida, Elmaaniq, Ika, Along, Farah, Yanti and UMMC Gang, Kak Pnut, Jiha, Mizah & the anak buah ( Nabil & Deja ), Idot, Sirkamal, Attokz, cempakabiru, Aqil, Ady, Dr Rosalina, Antz, Jalan Berjaya, Fatehah, Amy, Iejan (GITN) , Nana (housemate), Imie , Atirah dan sapa-sapa lagi yang wish. Aku tak berapa ingat la. Lagipun aku tgk daripada senarai sms and ym msg and calls yang aku terima. tak lupa juga Celcom. Pepagi aku dapat nyanyian happy birthday daripada depa. Walaupun recorded, terhibur la juga.

Aku tak ingat the last time aku celebrate birthday. Apa-apa pun aku rasa hepi sangat birthday yang ke 27 ini. Walaupun ika tak ada, Elin pon tak ada. Tapi bersama kawan-kawan yang care tentang kita buat aku terharu. Aku bukan nangis-nangis, tapi gembira dan syukur, aku ada kawan-kawan yang aku boleh count on.

Terima kasih kak pnut, abang meor & najmi, sal, Ikin, nida, En Awak, Diman, MJ, Am dan isteri kerana meraikan hari tua aku kali ini. Kite tak pernah ingat kite ada dedicated birthday cake pon sepanjang 27 tahun nih. Rupa-rupanya, best ada cake and lilin-lilin khas untuk kite. Sambil tgk 'Titanic siri TV la pulak'. It would encourage our Geng Jurnal Daerah Putrajaya/Cyber/Serdang/Bangi untuk buat pungutan Khairat Birthday pulak.

I'm blessed with a lovely circle of friends. Alhamdulillah.

8 comments:

madulebah said...

kawan2 bleh celebrate utk kita, kenapa pula kita x boleh kan?

hehehe..

lumayan juga kan kutipan kita semalam.. berebut2 orang nak hulur duit.. hahaha

Anonymous said...

tidak ke aku memenangi hadiah for the most creative Q? hahaha.

aku tak pernah celebrate birthday kan. tapi yg paling aku ingat. kau dan mrs anon tercongok depan muka at midnight singing happy birthday pada aku yg terkejut lepas tidor mati and pastu kitaorang berborak sampai 3-4 pagi till the last one condemn tido mati gak hahahaha.

masihkah kau ingat?

daun said...

nida: betul tu kan? kalau kita sayang orang.. insyaAllah orang akan sayang kita semula..

miss anony: ya laa.. zaman bujang dulu.. aku masih igt saat itu.. :) kita semua mempunyai keupayaan utk berbual tanpa henti.. ahakss.. sweet memory..

Anonymous said...

semoga bertambah matang.


eheks. geli i. :p


-salina-

Pnut said...

tahun depan besday i kat marriot occayyy..paling kokak kat shang ri la boleh???

Anonymous said...

geng2 saggi boleh matang ke? :P

Anonymous said...

cik daun, happy birthday!

-blueicecube-

the kid said...

salam.. ahaks.. aku baru jer tambah sorang lagi geng sagitarius.. dalam family aku dah ada 4 orang sagitarian dah.
weh.. here's an interesting news utk ko baca - http://news.zdnet.co.uk/software/0,1000000121,39285139,00.htm

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!