• 6
Hadiah

Kawan aku kata, kalau tak tau nak bagi apa untuk hadiah hari lahir seseorang tu. Baik tak perlu beli, atau bawa kawan tu sendiri untuk cari hadiah hari lahir dia.

En Awak, kalau awak pening-pening nak tau apa kite nak. Sila lihat di bawah. Keperluanmya adalah mengikut urutan nombor.

Wish list:
1. Nikon Coolpix S10
2. Handbag (tak pasti lagi yang mana.. kena pi tgk dulu)
3. Samsonite laptop backpack <- Sal, ni daripada ko. :P
4. Tefal Ultraglide Iron

55. Jam loceng yang cute kaler hijau

No. 55 aku dah dpt dah. Alamak. Ina, kite janji nak buka hadiah tu pada 14 tapi tak sabar nak tengok. Kantoi!

6 comments:

Anonymous said...

boleh...boleh, boleh, boleh..

BOLEH BLAH!

hahaha. kalau nak boleh, tapi nak potong hutang 200 tak? hehehe. kira harga kawan2 la. 90 hengget tu aku potong.... :p

-salina-

Cik Easy said...

Happy besday to you..\
Bukan takleh belikan hadiah-hadiah tu..semuanya boleh tapi along akan berikan yang terbaik dan termahal...kasih sayang seorang abang..
-along

Anonymous said...

hahahaha aku takley angkat emonya along kau nieh.

makanya sebagai seorang kawan,aku memang tak mampu nak berikan segala permintaan kau for now, tapi tuari aku dah bagi that red london phone box kan untuk kau mengingati masa2 lalu? anggaplah hadiah itu merangkumi segala macam hadiah for segala macam agenda dalam hidup kau termasuklah kalau tetiba nak bertunang dan berkahwin ya?

secondly, aku berikan jugak, kasih sayang yang termahal dan terbaik, dari seorang kawan yang amat menghargai persahabatan kau.

-miss I-

amyz! said...

nanti aku bagi ko buku free. ahahaha..

Cik Easy said...

Miss I, ko tiru aku nyer line....

aqil said...

senarai hadiah- hadiah itu hanya sesuai kau dapat jika kau kawin... setakat hari jadi nih.... tak dapat ah hehehehehhe

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!