• 6
CINTA

Aku alami the worst experience in watching movies. Semasa menonton CINTA di Sun_way P*ramid, rabu lepas. Sebelah aku awek yang suka bercakap dengan balak dia, sblh Encik Awak, lelaki yang angkat phone dan bercakap lama2, belakang kitorang berdua adalah mamat-mamat hulu mana tah. Macam tak pernah tengok wayang. Dok bercakap-cakap dan bagi komen2 bangsat, gelak2 disaat romantik dan tendang-tendang kerusi aku.

Dan semua orang yang aku sebutkan tadi. Kena sound with either aku or Encik Awak. Nak sahaja aku maki macam si naga maki. Tapi aku bukan jenis gitu. Mungkin dalam angan-angan aku sahaja.

Menyampah tgk filem melayu dengan melayu yang punya mentaliti melayu.

6 comments:

Anonymous said...

oO sebab aku sebut mentaliti melayu, jadi sebutan kat sini gak :P.

orang2 gampang tuh harus ditarik keluar dari wayang. kat sini, sesapa yang buat bising, ushers pull 'em out tak bagi tengok wayang, so dapatlah tengok in peace kalau dak ada gak budak2 yang mengarut dok memekak jugak.

sabar yaaaa. encik awak sihat kah?????

-miss I-

Anonymous said...

aku, tgk kat 1 utama (yg lama, tak best kerusinya).
masuk masuk dah ada org kat seat kami.
duduk tmpt lain.
kemudian tuan punyanya dtg pula nak duduk.
pindah.
datang lagi.
3 kali pindah..
ha ha..
last sekali, kami duduk kerusi belakang paling atas.
takde org kacau dah.
tapi sejuk.
grrrr...

Anonymous said...

soalan ek.
bro spyz,

awat tak soh jer orang tuh bangun???? kalau tak silap waktu kitaorang pi tonton rock kan, budak2 punk tuh dok kat seat kitaorang and syura or me dengan yakinnya halau dorang from our seat ha ha ha ha. tiket ada mahhhh.

-miss I-

Cik Easy said...

bro spyz...duduk seat belakang..sejuk-sejuk buat apa utk panaskan badan?...seat belakang...

awalpagi said...

pengalaman menonton wayang bersama penonton2 gam_pang menguatkan lagi alasanku untuk membeli vcd cetak rompak...

aqil said...

apa kelas tgk vcd cetak rompak.... belilah original huhuhuhuh

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!