suka

  • 7

"Kenapa awak suka kat kite?"

Soalan paling susah nak dijawab. Jika soalan ini diajukan pada kekasih
anda. Jawapannya adalah dua kali ganda daripada darjat soalan anda. Jika
anda hantar sms, anda dpt jawapan dengan panggilan telefon. Jika soalan
didalam panggilan telefon, anda akan dpt jawapan secara face to face.
Jika anda bertanya face to face, anda akan dpt jawapan plus hadiah.

Cubalah. :P

p/s: Minggu depan aku bagi tips menjawab soalan ini dengan berjaya.

7 comments:

Anonymous said...

ah kau lupa satu lagi.
kalau ditanya melalui email?
kalau ditanya melalui blog?

kawan jln berjaya said...

syura....it's not working for me. aku sms hubby tanya why do u love me....dia reply balik pakai sms. agaknya applicable kt org blom kawen jek kot :(

ikoko said...

so sweet... :(( sangat sweeet.. rasa nak nangishh.. nak juga pengalaman macam ni.. nak jugak.. huwaaaaaaaaaaaaa..

my ex has been asked me about this question, but I CAN'T FEEL it.. i just don't know..

:( now it just a legend.. :( akak.. doakan ina jumpa orang yang lebih baik dari dia okeh.. isk isk.. :( tatau nak nangis ke nak gembira ni..

i'm happy for you, actually.. :( sob sob...

Anonymous said...

kwn jln berjaya.
kadang2 cara orang reply berlainan.
cuma orang yang lagi bercinta tahap kayangan langit kesembilan akan kelam kabut nak explain kenapa dorang suka that someone takut terlepas.

orang2 dah kawen, sometimes just relax saja takde kelam kabut, sms reply sms, calls reply by calls, sebab pada dorang, dah dapat, dah secured, takyah susah2 nak berlari kelam kabut just to stress on one point of why you like someone.

ex-roomie

amyz! said...

owwhh. alangkah bahagienye kalo ada lelaki buat camtu. ahaha.

ikoko said...

Pada saya, cinta takleh dipaksa. Dan selagi hati tak terbuka untuk bercinta, saya takkan bercinta. WARGH! tak peduli, ok!

shafie said...

kalau aku suruh orang tanya cam mana cik daun..???

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!