• 5
Milo
 
Cawan keenam aku pada hari ini. Milo overdose buat aku sakit kepala pada setiap petang.
 
Atau training ni yang buat aku boring sampai sakit kepala? Deng!
 
Hari ini aku ada hubungan sayang/benci dengan mesin pembuat coffee di pantri tu.
 
Untuk tekan atau tidak?
 
Ok. Ni cawan ketujuh aku pada hari ni. Noktah!!

5 comments:

Anonymous said...

milo bagus untuk proses bersihkan perut.

Amiene Rev said...

oh. awak berada di asrama. kolej.

samurai said...

coklat boleh trigger migrain. aku suka teh tarik. mesin kau ada teh tarik?

Anonymous said...

samurai: ko tariklah sendiri. samada tarik cawan ko atas bawah (space limited) atau, ko angkat jer mesin tu atas bawah. Hehe.

daun: hubungan benci-sayang?? Huu...complicated. :p

-salina-

daun said...

anony: Betul, aku akan kerap pi toilet pada keesokan harinya.

Amien Rev: Tidak, saya tidak berada di asrama. Saya berada di training centre.

Samurai: Thanks for the info. I already cut down the Milo consumption, now i feel better. :P Ya, teh tarik pon ada. Bak kata orang, macam-macam ada laa.

Sal: mmg susah menahan perasaan tu. :P

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!