• 0
Kick *SS

Kick Off department aku buat aku terlepas Gathering GJ, Open House / Cukur Jambul Kartini, Open House Azma dan yang paling aku regret adalah Kelas Mandarin aku (sebab aku bayar guna duit aku sendiri).

Siot aje.

Tapi Kick Off Jan 07 karang lagi best. Dorang buat kat Genting. Aku dah daftar. Percaya atau tidak, aku tak pernah pergi Genting. Dan sekarang aku boleh pegi for free. Muahahahaha. Ni ayat-ayat pujuk hati. Lalilalialalalal

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!