6 years

  • 9

This blog turn 6.

17 Nov lepas adalah Ulang Tahun ke 6 Luahan Pankreas aku.

Petikan entry pertama blog aku: Pankreasku.. Pankreasku jua..

JUMAAT, 17/11/00.
local time: 22.29
malaysia time : 06.29

- kalau tak bersungguh-sungguh takkan jadi sesuatu bende tuh. aku tekad nak siapkan malam ni jugak. walau ape pon yang jadi, tak tido pon tak tido laa.. ehehe jadi pon. assg. baru jek hantar hari tuh. bagus laa.. */me kata kat diri sendiri*

- malam ni bole tahan dingin gaks cuaca. heater walaupun terpasang still rasa sejuk gaks. tak dapat nak bayangkan waktu ni tanpa heater. kesian bebudak umah lain tuh. sejuk2 sekarang ni pon still tak dipasang lagi heater dek landlord. syukur alhamdulillah.

- bebudak yang exchange student tuh tgh buat ape ntah, beruntung bebudak UTM tuh.. free2 ajek dapat mai UK.. kalau aku stay UTM dulu belum tentu aku dapat mai. ahakss.. malam ni tido umah nih, so sok leh bawak depa jalan tepi pantai, lama dah tak pi sana..

- kejutan kejap ptg tadi, geddes(tutor) email aku bagitau yang aku nyer list of project title tak dijumpai. aku submit laaa... bukan tak submit.. depa yang careless sangat deal ngan aku nyer kertas.. dah la sehelai ajek, dah aku kuar dari komputer lab bergegas2 jumpa Dr Hewitt ( prof yang menguruskan project title student ).. pi bilik dier.. tak ada orang la plak.. dah penat aku jalan jauh2.. dier tadak.. cehhh.. aku berlari naik Angelsea Building balik.. nak jumpa tutor and try carik Hewitt lagi.. finally aku pi comp lab nak print lagi kertas project title tuh.. terserempak ngan geddes.. and dier kata dah jumpa dah aku nyer kertas keramat tuh.. aduhai laa.. and dier minta maaf kerana buat aku panic sat.. ehehe.. * he should*.. ehehe.. lege pankreas aku.. ape la office nih.. buat aku gabra..

- kelas operating system.. mengantuk ler.. masa coffee break ajak emon minum ayaq paneh.. /me pi cafe and beli hot chocolate.. baru la melecur lidah.. ahehehe.. kelas OS mmg membosankan.. nak koma aku dengar lecturer tuh kat depan..

- lepaih tu pi library.. amik buku.. emm.. library.. mana la ada yang menarik.. pinjam buku delphi.. nak buat assg HCI karang

9 comments:

Anonymous said...

ha ha ha gelak jerlah bab heater tak on tuh.

-exroomie-

Anonymous said...

opps selamat ulang tahun ke-enam.
lama giler rasanya kan for all of us?

daun said...

exroomie,

tak perasan plak entry heater tu mcm ada kena mengena dengan ko.. ahahaha... duduk serumah dengan landlord mmg tak best.. lagi2 bila landlord jimat tak tentu pasal..

a'ahh.. lama sungguh kan? iskk.. what am i thinking ek? :P

samurai said...

enam. dah lama dah.

aku baru dua.

ayobkelubi said...

girl? 6 thn?.since ko di sana lah ek?.loorrrr. ku pikirkan sejak di sini.

good luck! bila boleh makan roti canai sama2 nie?.

amyz! said...

owh. aku baru 5 tahun. maksud aku, blog aku.

BooK said...

dah tua dah blog ni
dah boleh masuk tadika
blog aku?
macam aku. blog aku muda lagi.
dan macam aku. blog aku comel.

shafie said...

kelas OS memang boring sebab tue aku saja mengkantoikan diri supaya aku leh jumpa apa interestingnya kelas OS. but aku still boring walaupun aku pass next semnya..papa pun selamat menyambut ulang tahun perkahwinan dgn pankreas untuk kali ke 6

rudy bluehikari said...

usia blog aku tua 20 hari dari ko nyer. Kita mula menulis hampir sama... juga pd waktu hampir kita nak balik malaysia. Aku maish tak lupa adegan PONDOK TELEFON dlm blog yg ko tulis satu waktu dulu...6thn sekelip mata!

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!