raya2006

  • 6
Ucapan
 
Selamat Hari Raya Aidil Fitri. Maafkan segala pernyataan kejam dari aku yang menggangu fikiran, mengusik jiwa, menggores perasaan, mencalar ego dan mencabar kesabaran pembaca-pembaca blog ini. Anggap ianya latihan batiniah dari aku. :P
 
Cuti aku pendek. Hari raya ke-3 aku sudah mula bekerja. Ampeh. Ahahaha. Gelak lah. Aku anggap tu latihan batiniah. Untuk menguji kekuatan batin aku. Kan? Ahahaha

6 comments:

iras said...

Selamat berpuasa.. kemudian raya.. mudah2an berjumpa dgn malam lailatul qadr..

selamat.

amyz! said...

Selamat Hari Raya, Daun. Aku minta maaf kalo2 aku tergedik2 lebih ngan ko. Jemput2 datang raya rumah ye? :-)

de5lin said...

Cik Daun...

Selamat pandu pergi balek
Selamat mengacau (dodol, rendang,bancuhan kueh,air...bukan orang :p) & memasak
Selamat main bunga api, mercun & meriam
Selamat makan puas-puas
Selamat ler semua hendaknya


selamat hari raya aidilfitri
maap zahir dan batin...

ikoko said...

batin batin..

cubit kang~

samurai said...

sama. raya ke-3 aku dah kerja.

Amiene Rev said...

selamat hari raya.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!