• 6
Dia Boring
 
Aku ada adik angkat masa zaman sekolah  menengah dulu. Mengada-mengada. Dia perempuan, cantik, dua tahun muda dari aku and gaya-gaya alim. Setelah hampir 10 tahun tak jumpa dia terjumpa aku punya friendster.
 
Sekilas aku lupa kenapa aku tak berapa ngam dengan dia. Dia tu boring. Masih single lagi. Mmg ramai yang terkasima dengan kecantikan dia. But tak ada yang melekat lagi. Mgkn sebab dia tu boring. Ok, aku bermood kejam. Lupakan apa yang aku dah type.

6 comments:

spyz said...

dia mintak kau iklankan diri dia kat blog kau ke?
hehe..
any takers?

ayobkelubi said...

sungguh kejam kau daun.hahaha

zakzak said...

weh...aku pun a very boring guy gak.
meh le kenalkan ke aku?
hehhehe

really, i am a boring guy.

akak said...

akak tak boring kan daun kann??
*wink-wink*

akak eksen berlagak jer..hahahaha!

amyz! said...

mcm mana la bleh jadi adik angkat ko eh? buleh tak aku jadi adik angkat ko? ahahhaa..

orangjauh said...

assalamualaikum kak,

orang yang berkahwin selalunya akan terlupa perit pahitnya mereka yang masih single. selalunya mereka akan mengatakan macam2 mengapa begitu dan begini orang itu dan ini masih belum dapat jodoh, apa salah mereka, apa silap mereka.

tetapi hakikatnya mereka selalu terlupa bahawa jodoh pertemuan itu, hanyalah di tangan TUHAN jua.

...sekadar ingatan daripada saya...

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!