• 5
Sakit Jiwa
 
Ex-company aku slash claim aku. Mentang-mentang aku dah berenti. Depa buat aku gini. Jadi bulan ni, aku miskin. Rasa nak nangis aje nih. Tahan je.
 
Dah la broker rumah tu buat dajal dengan aku. Ex-office aku pon macam *toot*. Yang menanggungnya aku la. Sabarrrr Syura.. Sabarrrr.. Belom redha kan lagi ni. Hati masih sakit. Kalau ramai staff berhenti dengan hati yang menyumpah-nyumpah, macam mana nak dpt keberkatan? Kaf ba ra kaf ta alif nun.
 
Dah la tu. Bila marah aku dah reda. Aku redha la kots.
 
My Ex company, Thanks for the experience. I officially hate you.

5 comments:

Anonymous said...

kaf ba ra kaf alif ta nun

kunci hilang said...

cik, mari berbuka puasa dengan kurma dari iran.

madulebah said...

ahaks bila kau eja mcm tu aku teringat drama lakonan khatijah tan ngan anak teruna nya yang ensem itu..

claim / gaji sangkut lepas pindah memang adat..

masa aku berenti swasta utk masuk gomen lama dulu pun mcm tu gak.. aku redha dan sampai sekarang aku x dibayar..

dan sebab tuh sebelum aku start buat proses nak pindah ni, aku akan pastikan kenaikan tahunan aku dah masuk, dan anjakan gaji PTK aku pun selesai.. kalo x tentu jenuh..

samurai said...

dugaan bulan puasa.

sabar je le.

tapai said...

Kat mana ex-office kau tu? Kalau kau rasa-rasa nak upah arsonis, kau tau kat mana nak cari aku!! ;p

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!