• 6
Pisah-pisah
 
Memang susah nak meninggalkan kawan-kawan yang dah empat tahun bersama. Biar lah air mata tu tumpah pada hari terakhir ni. Aku harap aku akan sentiasa keep in contact dengan dorang semua.
 
Aku paling tak suka mengucapkan selamat tinggal. Emo semacam. Thinking about saying goodbye walaupun sekejap pun buat aku sedih. Bukan tak boleh berjumpa lagi pun kan? Cuma the fact that kitorang tak akan berjumpa as collegue di office mmg sesak.
 
Macam mana aku survive tinggalkan keluarga, tunang dan housemate dulu??? Oh! Menangis mcm gini lah. Lepas tu aku akan ok. InsyaAllah. Selepas bertemu kenalah redha dengan perpisahan kan?
 
Mona, love you. Aku tak tau bila lagi aku akan jumpa kawan mcm ko. Aku mmg bersyukur sebab sepanjang jalan kehidupan aku, aku berjumpa dengan kawan-kawan yang baik macam ko. Alhamdulillah. And I love the handbag. Macam tau-tau aje I need one for my new job. Thanks a lot. Muahhssss
 
p/s: Ikaaaa.. Aku tak sempat balas email ko. Jiwa tgh bengong. Ahaks

6 comments:

kaezrin said...

dun worry minah..we are still around..dah baper lama aku tinggalkan cyber..still keep in the loop ngan ko kan..kekeke..

awat mona tak kasik aku handbag gak?? kekekekekeke

kurekuresakti said...

slamat pi tempat baru

spyz said...

gud lak...

Anonymous said...

maybe this is quite releven...

http://img228.imageshack.us/my.php?image=img00711028pa1.jpg

the kid said...

salam

ahaks.. selamat bekerja di tempat baru.. senang senang singgah le kat tempat brader perasan hensem ko tuh.. hehe..

apa apa pun.. jom guna gizmo.. apa itu gizmo? singgah singgah la net aku yang jarang jarang aku update tuh.. hahahaha...

Anonymous said...

mek,

layan jer lah, ambil masa sket kan nak recover balik. banyak cerita menarik nak kongsi ngn hang dan nida. tatau la bila kita leh jumpa lagi.

:)

-sal-

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!