• 2
Oh! Akhirnya update blog. Dapat notebook. Alhamdulillah a new one. Not as heavy as my last notebook. Jadi bahu aku tak senget sangat. Lagi satu, dapat yang 15" punya. Syukur jugak sebab aku baru jer beli notebook backpack utk 15" notebook masa kat office lama betul2 sebelum aku dpt this offer. Jadi sekarang aku ada kat area TPM. Sapa-sapa nak lepak dengan aku lunch hour ( applicable selepas musim puasa aaa), Itupun kalau aku masih di TPM.
 
Oh! bakal masuk rumah baru jumaat ni. Pindah barang hari sabtu. Tapi lori pon tak cari lagi. Mcm mana ni? Tapi alhamdulillah ada En. Awak yang byk tlg aku uruskan pasal rumah nih. My new best friend, Yanti pon byk tolong especially bab tampal iklan keliling PD tu. I miss her. Dia la tempat aku mengadu selama aku kat hospital tu. Tak dapat bayang kalau tak ada dia. Miss my babe.
 
Apa lagi ek? Aku still tak dpt nak biasakan dengan email company nih. Canggih sangat. Kalau aku onsite aku tak dpt nak check. Mcm mana tak web based mail dia berfungsi. Password and login pon aku tak tau mcm mana. Ahahahhaah
 
Later la. Tata.
 
 

2 comments:

Pnut said...

daling...keje elok2 tempat baru tau..
i miss u soooo much tau....

uwaaa tak dapat nak manja2 ngan daun selalu camni..tak leh dah nak drop-drop by lagi...sedey tau...

nagacute said...

salam ramadhan cikdaun ;)

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!