• 9
Nervous tak tentu pasal la. Excited pun ada.

Thanks ex-roomie, elin, En Awak, Along, housemate especially mama & ayah. Berkat doa kalian la ni ek dan usaha aku.

Orang kata sikit. Tapi inilah yang dah tertulis. Aku terima dengan redha dan syukur.

Ni rezeki nak kawin la kots. Ahahahahaha ( ex-roomie: jangan muntah. ahahahaha)

9 comments:

Aqil Dot Com said...

aku muntah dulu boleh tak?
apa apa pun.. amin amin amin
sila jangan jemput kawin :
1. melalui sms
2. antar kat emel
3. jemput kat blog sendiri
4. posting kat forum / emel groups .


dengan kata lain, aku nak kad!! :D

Anonymous said...

aku tak tau plak kau bercerita fasal nak kawin. siap ada booking kad tuh hahaa. aku nak dijemput secara personal ya, takde posting2. ke email ke. better still, hantar jer yik, habis cite, aku terima dgn redha muahahahahahahaa.

nama aku dulu diterima kasihkan. terharunya *sob*sob* motivate aku untuk menulis buku ethics on facing interviews? hahahaha

-ex-roomie-

dugongsenyum said...

nyam nyam.. sedapnya nasik minyak lauk ayam nyam nyam..

kaloi said...

Jangan lupa bagitau awai2..... tak sabaq nak menanti nie....
jangan waktu aku beranak dah la...
bila yeak "rezeki nak kawin" tue?

tetiba kempunan lak nak makan nasi minyak....

Anonymous said...

daun, hang dah nak kawen ngan en.Awak dah ker? amboiiii....aku yg jauh ni dh bau2 nasik ambeng (umh hg sediakan nasik ambeng x?)
nyumm..nyummm

hana

amyz! said...

:)

amyz! said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

uik......
sm

ikoko said...

uish.. 1979.. dah wajib kawen ni..

hohohoahahaha :P

apa lagi cikdaun.. cepat lah kawens.. plis.....

:) tak sabar la tengok awak kawen~

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!