• 3
Suwey sungguh la junior aku nih. Dok spam aku dengan email-email gambar tah apa-apa. Bukan porno tapi gambar penyakit2 tah apa2. Buat aku geli geleman sampai sekarang. Dari pagi tadi. Ampeh sungguh.

Aku hantar email. Jangan spam aku lagi.

Aku ni penggeli. Bau busuk buat aku muntah.

Aku masih geli geleman. Cerita House pon tak sengeri gambar tu. Suwey la.

3 comments:

ron97 said...

declare spam ja

Romantis Selatan said...

Saya juga suka cerita House...
Gray Anatomy
CSI
Numb3rs

dulu ada cerita E.R

daun said...

ajid: kalau jadikan spam nanti dia jemput kenduri kawin, aku plak tak tau.. muahahahaha

romantis selatan: I love Grey Anatomy, CSI, and House.. ehehehe.. Numb3rs tak berapa sangat.. mgkn sebab dia tayang kat tv2 kots..

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!