• 6
REPORT

Aku ada penjelasan yang baik untuk tidak update selama seminggu. Isnin hingga ke Rabu aku ada training. Dan aku tak sangka baki dua hari lagi aku akan menggunakan alasan yang sama ketika aku belajar dulu. Aku buat REPORT!!!

Lalililalailalala..

6 comments:

the kid said...

salam.. ahaks.. sambil sambil menambah ilmu guna excel...

mike said...

salam..
erm, da lama x jengok2..
masih dgn pancreas..
neway, im back (knal x?..xknal xpe..)
sng2 jengok2 la..
mdwafy.blogspot.com
tq
ws

ron97 said...

pergi piknik takpayah buat report?
hahaha

daun said...

the kid: ilmu excel tu bukan semua orang tau.. ahahahaha.. amusing la excel nih..

mike: mike.. welcome back.. adakah ko show me the funny tu?? ahahaha.. sorry laa.. blogger comes and go.. selamat berblog semula... datang la lagi..

ron: report piknik aku dah load dahh.. ahahaha.. report piknik takder paksaan.. ni report terpaksa..

Anonymous said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you!
cascade wedding bouquet fresh flowers cdr business card blank media bulk search engine software history vicodin rree anti virus software gorge cruise usa loews hotel in chicago parking at las vegas casinos underage breast implant surgery prince spagetti tv commercial web site design development east timor computer nerd insults timeshare tax effect internet marketing advice guide hotel reservation free multitrack recorder software loan savings account designer vacation clothing musini neurosmith toy

Anonymous said...

Looking for information and found it at this great site... »

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!